Henrik Jönsson

Information om mig

Hejsan, Henrik Jönsson heter jag jobbar som personlig tränare i Ystad. Har i unga dagar hållit på med extremt mycket sport i hela min uppväxt och därav har träningen funnits naturligt för mig hela livet. Växte upp i en liten by vid namn Löberöd där utbudet inte var så stort förutom fotboll så det har blivit en del av den varan under min uppväxt men den största passionen har egentligen alltid varit golf och handboll. Street Hockey, tennis, BJJ, friidrott, skytte, badminton mm är också saker jag hunnit med genom mina år och idag är det väll bara Golfen som fortfarande lever kvar.

Träningen kom egentligen inte  in i mitt liv förrän jag skulle rycka in som Prickskytt på Amfibieregementet i Stockholm. Visserligen pratar vi bara lite extra löpträning och min första riktiga styrketräning någonsin med min vän Carl som skulle rycka in några månader efter mig om jag inte minns helt fel. Den riktiga träningen startade någonstans mitt i lumpen årsskiftet 07/08 och har sedan dess varit en rutin i mitt liv. 

"Motivation till min träning blev större i takt med framstegen jag gjorde

Ystad blev min hemstad och träningen fortsatte. Resultaten gick inte lika spikrakt upp som det brukar göra för de flesta i början. Jag började söka mer kunskap inom träning för att fortsätta min utveckling. Jag fann vad jag letade efter och jag fick resultaten ni ser till höger efter 11 månaders träning. Motivation till min träning blev större i takt med framstegen jag gjorde, resan blev roligare för varje dag som gick men det kräver givetvis bra koll på din kost under tiden. Jag är absolut inget genetiskt fenomen eller liknande. Bara så pass ärlig mot mig själv att om man vill att något ska bli bra så är det klart man ska ta hjälp av någon som kan mer än en själv och varför ska jag inte få hjälpa dig?

AFPT - Akademin för personligt träning

TRX STC / GSTC / ITC STC

TRX RiP RTC / GRTC / ITC GRTC

Dipl. Massör

Body Tech - Kinesiology Taping

Body Tech - Explore Facia

Athlete Performance - Face I

FMS - Functional Movement Screen

Trigger Point Therapy - Myofacia release

1080 Map Movement Screen

1080 Corrective Training

Procedos Platform 9 Trainer

3D Träning Module 1

 

UTBILDNING